Luontaistuotteita virtsatietulehdusten hoitoon

Kuva: Clipart

Kuva: Clipart

D-mannoosia (D-mannose) voi käyttää E. coli-bakteerin häätöön. (Se on sokeri, jota on muun muassa karpalossa.) Tyypillinen annostus on 500 mg kapseleina tai jauheena parin kolmen tunnin väliajoin viiden päivän ajan. D-mannoosia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi. Kymmenen prosenttia E. colin saaneista ei kuitenkaan hyödy tästä aineesta.

Laurisidiini (lauricidin) ehkäisee virusten, sienten ja patogeenisten bakteerien toimintaa. Se ei haittaa suoliston hyvää bakteerikantaa. Se tehoaa streptococcus-, staphylococcus- ja corynebakteereihin, listeriaan, bacillukseen ja clostridiumiin muttei E. coliin.

Nattokinaasi (nattokinase) on entsyymi, joka hajottaa bakteerien biofilmejä. Koska se hajottaa fibriiniä, sitä eivät saa käyttää ilman lääkärin määräystä verenvuotosairauksista kärsivät ihmiset tai ne, jotka käyttävät jotainverenohennuslääkettä.

Laktoferriininiä (lactoferrin tai apolactoferrin) suositellaan ihmisille, jotka kärsivät toistuvista virtsatietulehduksista. Se tukee immuunijärjestelmää ehkäisemällä mikrobien toimintaa. Se ehkäisee myös patogeenisten bakteerien biofilmien muodostumista.

(Lähde: http://chriskresser.com/treat-and-prevent-utis-without-drugs)

Vastustuskykyä lisääviä luontaistuotteita ovat mm. astragalus, Antivir (joka sisältää oliivinlehtiuutetta, monolauriinia ja melissauutetta) tai beta-1,3/-1,6-D-glukaani.

Biomedin Iocidin kapseleita voi ottaa tehokuurina (6 caps /pv) niin kauan että oireet helpottavat. Niissä on greipinsiemen-, oregano- ja oliivinlehtiuutetta. Nautitaan myös runsaasti vettä, sitruunaa ja puolukkaa

Puolukanlehtitee. Kerätään puolukanlehtiä, keitetään niistä teetä. Myös kuivattuna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s