1. Kaikkien yliherkkyyttä aiheuttavien ruoka-aineiden poistaminen ruokavaliosta.

2. B-vitamiinien, ubikinonin ja orgaanisen rikin lisääminen.

3. Vain luomulaatuista ruokaa.

4. Kaikenvärisiä ruokia joka päivä.

5. Perunoiden ja viljojen pois jättäminen.

6. Ruokavalion ravintosisällön lisääminen. Esim. 700-1000 g lehtikaalta päivittäin. Muuten hänen energiansa ja ajatuksensa kirkkaus vähentyvät. (Lisäravinteiden pois jättäminen ei vaikuta niin voimakkaasti.)

Dr. Wahl syö päivittäin:

7 dl ristikukkaisia ja tummanvihreitä kasviksia

7 dl  värikkäitä kasviksia: punaisia vihanneksia/hedelmiä, mustia/sinisiä vihanneksia/hedelmiä, sekä oransseja/keltaisia vihanneksia/hedelmiä

7 dl muuta, kuten sieniä, sipuleita ja merilevää.

Lisäksi kalaa, meren antimia, kalaöljyä. Sisäelimiä kerran viikossa. Luusoppaa. Maitohappokäyneitä ruokia kuten hapankaalta tai vatsabakteereita (probiootteja).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s