1. Kaikkien yliherkkyyttä aiheuttavien ruoka-aineiden poistaminen ruokavaliosta.

2. B-vitamiinien, ubikinonin ja orgaanisen rikin lisääminen.

3. Vain luomulaatuista ruokaa.

4. Kaikenvärisiä ruokia joka päivä.

5. Perunoiden ja viljojen pois jättäminen.

6. Ruokavalion ravintosisällön lisääminen. Esim. 700-1000 g lehtikaalta päivittäin. Muuten hänen energiansa ja ajatuksensa kirkkaus vähentyvät. (Lisäravinteiden pois jättäminen ei vaikuta niin voimakkaasti.)

Dr. Wahl syö päivittäin:

7 dl ristikukkaisia ja tummanvihreitä kasviksia

7 dl  värikkäitä kasviksia: punaisia vihanneksia/hedelmiä, mustia/sinisiä vihanneksia/hedelmiä, sekä oransseja/keltaisia vihanneksia/hedelmiä

7 dl muuta, kuten sieniä, sipuleita ja merilevää.

Lisäksi kalaa, meren antimia, kalaöljyä. Sisäelimiä kerran viikossa. Luusoppaa. Maitohappokäyneitä ruokia kuten hapankaalta tai vatsabakteereita (probiootteja).


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s